Natuurlijk! Gezond, Gelukkig en Vitaal.

Wie is GezondheidsOplossingen?
Stel je vraagMaak een afspraak
Angelique Seerden

Angelique Seerden

Als leidinggevende (Projecten, ICT, Marketing) werd voor mij duidelijk dat ik verbinding maken en hebben met de mensen om mij heen belangrijk vind. Daar word ik blij van. Vanuit hart-verbinding wil ik graag iets kunnen bijdragen aan een betere omgeving, aan mensen die weer blij zijn met zichzelf en die weer gaan stralen. Door echt contact te maken met wie jij bent vanuit wie ik ben.

Mijn visie: Een mens is meer dan alleen zijn lichaam, zijn hoofd of zijn hart. Ik geloof in een “totaal benadering” als het gaat om gezondheid, vitaliteit en geluk. De unieke mens met zijn/haar vraagstuk staat voor mij centraal.  Ik werk daarbij vanuit eentotaal (holistisch) mensbeeld. Er zijn dan ook in mijn optiek meerdere oplossingen voor gezondheid, vitaliteit en geluk in de meest brede zin van het woord.

Mijn Missie: Met GO wil ik bijdragen bij aan de meest passende en duurzame oplossing voor jouw gezondheid, vitaliteit en geluk!

Mijn concept vindt zijn basis in de 5 natuurgeneeskundige principes en de 4 intelligenties van Covey. Alles wat ik doe is gericht op:

  • het aanpakken van de oorzaak (oorzaken) van de klacht/vraag
  • het bewerkstelligen van het zelf herstellend/helend vermogen en voor zover mogelijk en het stabiliseren bij chronische ziekten
  • het verbeteren van de kwaliteit van leven staat voorop
  • het geven van inzichten en delen van kennis
  • de cliënt de regie over zijn/haar eigen leven en daarmee gezondheid leren nemen

No nonsens, empathisch, confronterend wanneer nodig, doortastend en onderzoekend zijn kenmerken die bij mij als coach en therapeut horen. Samen met jou op zoek naar de oplossing die bij jou past en waarmee jij zelf weer verder kan.