GO Werkwijze

Met persoonlijke aandacht samen op zoek naar de oorzaak en deze aanpakken!
Stel je vraagDirect een afspraak maken

Mijn missie met GezondheidsOplossingen is:
Bijdragen aan 
de meest passende en duurzame oplossingen voor jouw gezondheid, vitaliteit en geluk! 

Een eigen concept, waar al veel mensen baat bij hebben gehad! 
In mijn praktijk richt ik mij op het zelf-herstellend vermogen van het lichaam vanuit de 5-natuurgerichte principes (Copyright © BATC 22-1-2022). Als jij zelf niet goed weet of en wat er met jou aan de hand is, neem ik eerst jouw vitaliteit onder de loep samen met de klachten die er zijn. Door onderzoek (annamnese) en een uitgebreide vragenlijst zoek ik naar de werkelijke oorzaak van klachten, zoals verkeerde voeding, leefmilieu, straling, genetische belasting, niet verwerkte trauma’s etc. Vervolgens wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld waarin  behandelingen met één of meerdere therapievormen en voedingsadviezen worden opgenomen.

Heb je al een duidelijke voorkeur voor één van onze therapievormen dan starten we met een uitgebreide intake en zal het behandelplan gericht zijn op de gewenste therapie. 

Ik heb reeds vele mooie successen geboekt bij het aanpakken van een scala van aandoeningen.


Unieke samenwerking

Door samen te werken met meerdere therapeuten en behandelaars bestrijken wij samen een enorm breed gebied in de natuurgeneeskunde én wordt er een brug geslagen tussen Oosterse en Westerse geneeskunde.

Erkenning

Ik ben heel blij met de toenemende erkenning van mijn manier van werken; ook door de reguliere zorg-instanties. Ik pleit voor verregaande samenwerking met reguliere artsen om zo de beste zorg te kunnen bieden.

Benieuwd wat ik voor jou kunnen betekenen?

Stel je vraag of bel voor het maken van een afspraak.