Ik hoorde over PNEI – neurotransmitterprofielbepaling via mijn vader, met oog op mijn prestaties in voetbal (dit beoefen ik op hoog niveau). Van tevoren was ik een beetje cynisch over de methode, ook omdat ik niet exact wist wat deze inhield. Bij mijn eerste afspraak kwam ik erachter dat het idee puur wetenschappelijk onderbouwd was, wat mij al meer overtuiging gaf. Ik kreeg slechts een paar zeer ‘normale’ en algemeen bekende supplementen voorgeschreven die ik tweemaal daags moest innemen. Naarmate de tijd vorderde, zag ik mijzelf van een rustige en ietwat onzekere jongen uitgroeien tot een zelfverzekerde man die zijn mannetje kan staan. Ook heb ik op een bepaalde manier veel meer rust in mijn hoofd gekregen, waardoor ik meer overzicht heb. Dit heeft mij niet alleen geholpen bij mijn voetbal, maar zeker ook in mijn dagelijks leven. En dat alleen maar door wat extra vitamines in te nemen! Ik raad dit echt aan IEDEREEN aan. Het zou zonde zijn dat mensen vastlopen in hun leven, terwijl er zo een simpele oplossing is! Het kan zo lucratief zijn, waarom zou je het niet proberen? Niet geschoten is altijd mis.
Y.K. 17 jaar