Nieuw in ons assortiment is de haarmineralentest (HMT).

Ons haar wordt gevormd uit clusters van gespecialiseerde cellen die deel uitmaken van het haarzakje. Tijdens de groeifase wordt het haar bloodgesteld aan de interne omgeving zoals bloed, lymfe en extracellulaire vloeistoffen. Het haar blijft groeien en bereikt het oppervlak van de huid. De buitenlagen van het haar verharden en vergrendelen daarmee de geaccumuleerde stofwisselingsproducten tijdens de vorming van het haar. Dit proces biedt een blauwdruk en blijvend overzicht van de mineralenstatus en nutritionele metabolische activiteit die heeft plaatsgevonden gedurende die tijd. Het zegt dus alles over de celstofwisseling, zenuwgeleiding, spieractiviteit, immuunsysteem, anti-oxidanten en endocriene activiteit, ezymfunctie, vochthuishouding en zuur-base evenwicht.

De test geeft inzicht in mogelijke (mineraal) tekorten, toxische belasting door zware metalen, verstoringen door stress, omgevingsfactoren en verkeerde voeding (bereiding en gewoonten).

De test bestaat uit het inleveren van haar, dit gebeurt in de praktijk. Dit wordt opgestuurd naar een laboratorium. Na 2 -3 weken ontvang je een uitgebreid rapport in het Nederlands met een heldere uitleg en adviezen. Tijden het consult (60 minuten) worden de uitkomsten met je besproken en de adviezen verder toegelicht zodat je ze zelf beter in de praktijk kunt brengen.

Normaal € 245,- NU VOOR SLECHTS € 199,- (incl. test, rapportage, consult)