Gezondheidsoplossingen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de actualiteit, juistheid, volledigheid of kwaliteit van de verstrekte informatie. Claims wegens aansprakelijkheid tegen GezondheidsOplossingen.nl , die betrekking hebben op materiële of immateriële aard, veroorzaakt door het gebruik of niet gebruiken van de informatie of het gebruik van onjuiste of onvolledige informatie zijn over het algemeen uitgesloten, tenzij van GezondheidsOplossingen.nl opzet of grove nalatigheid kan worden aangetoond.

Alle aanbiedingen zijn niet-bindend. Gezondheidsoplossingen.nl behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om onderdelen of het gehele aanbod zonder voorafgaande kennisgeving, aan te vullen, te verwijderen of publicatie tijdelijk of permanent te staken.

Ondanks zorgvuldige controle aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van externe links. De exploitanten zijn verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina’s. GezondheidsOplossingen.nl heeft geen controle over de inhoud die er beschikbaar is en ook maakt ze deze inhoud niet tot de hare.

Opmerkingen betreffende copyright.

De inhoud van deze site zijn beschermd door het auteursrecht. Het gebruik ervan is alleen toegestaan voor privé-doeleinden. Elke reproductie, presentatie, transmissie, verhuur en / of lening van de website of de inhoud ervan is verboden zonder voorafgaande kennisgeving van de rechthebbende of de bron, met strafrechtelijke of civielrechtelijke gevolgen. Alle rechten voorbehouden.