Behandelingen van aandoeningen

Wanneer men wil genezen, is men reeds half gezond. Seneca (5 v.C. - 65 n.C.)
Stel je vraagAfspraak maken

Onderstaand zie je welke aandoeningen wij regelmatig behandelen in onze praktijk. Staat jouw klacht er niet tussen neem dan contact met ons.
Misschien kunnen wij jou wel helpen!

Allergie

Allergieen zijn vervelend en ze kunnen soms zelfs levensbedreigend zijn. Wat wil jouw lijf aan jou duidelijk maken? Aan elke aandoening zit zowel een fysieke als een (onbewuste) psychische kant. Wil jij weten wat er speelt in jouw lijf en welke “beperkende” overtuigingen er spelen die zorgen voor een disbalans? Misschien kunnen wij jou helpen? Maak een afspraak voor in uitgebreide intake waarin wij opzoek gaan naar aanknopingspunten voor de oplossing van jouw allergie.

Blessure

Sporten is helemaal jouw ding, je voelt je fantastisch maar je loopt toch een pijnlijke blessure op. Herstel kan soms lang duren. Behalve pijnstillers, onstekingsremmers en fysiotherapie kan je nog meer doen. GO heeft een aantal therapievormen die je lichaam helpen bij het sneller herstellen van een blessure.

Burn out

Op dit moment is het krijgen van een burn-out niet meer voorbehouden aan dertigers of veertigers. Steeds meer jongeren voelen zich uitgeput en kunnen de stress van school, sport, vrienden niet meer aan. Het ontwikkelen van een burn-out en het herstel ervan zijn net zo uniek als de mens die hem heeft gekregen. Wij kijken samen met jou naar de mogelijke oorzaken waardoor je stress weerbaarheid verminderd is geraakt. Het aanvullen van tekorten o.a. ontstaan door verkeerde voeding en/of hormonale schommelingen, het leren om zelf stress factoren te managen, etc. Wij helpen jou graag om jou weer in je eigen kracht te komen.

Depressie

Voel jij dat je niet (meer) in jouw kracht staat? Word keuzes maken steeds moelijker en wil je niets liever dan in je bed blijven liggen? Misschien zijn het de eerste tekenen van een depressie.Wacht niet langer en kijk hoe wij jou kunnen helpen.

Hooikoorts

Voor veel mensen is het voorjaar en de zomer een crime. Zodra het mooi weer wordt moeten zij binnen blijven om te voorkomen dat ze continue lopen te snotteren, hoesten en proesten. Wie wil daar niet vanaf komen? Bij GO hebben we een eigen kijk op ht behandelen van hooikoorts. Nieuwsgierig? Maak een afspraak met één van onze therapeuten.

Lyme

De ziekte van Lyme is slopend. Heel langzaam sluipt het binnen en jouw zenuwstelsel kan worden aangestast. In het begin heb je het misschien nog niet zo door, maar na een tijdje zijn de fysieke en mentale klachten niet meer te negeren. Wat als je dan de diagnose Lyme krijgt?

Maagzuur

Last van brandend maagzuur? Stop met het bestrijden van de symptomen en pak de oorzaak aan.
Wist je dat maagzuurremmers een scala van andere klachten kan veroorzaken? Zo kan je bij gebruik van deze medicatie een vitamine B-12 en mineralen tekort ontwikkelen. Dit kan een scala aan klachten geven die je niet meteen linkt aan de maagzuurremmers.
Wil je het zekere voor het onzekere nemen, kom dan langs om jouw klachten te bespreken met ons en mogelijk kunnen wij je helpen. 

Overgangsklachten / Menopauze

Wist je dat opvliegers, hartkloppingen, migraine, hoge bloeddruk, pijnlijke spieren en gewrichten, allemaal aan de menopauze gerelateerd kunnen zijn. De pre-menopauze begint vaak al rond het 40-42ste levensjaar. Denk jij dat jouw klachten door de menopauze veroorzaakt worden, neem dan contact op met Birgitta. Haar specialiteit is de “vrouwelijke hormonen”. Zij kan je goed informeren en met de juiste middelen ondersteunen om de menopauze fluitend door te komen.

PMS

Heb jij elke maand weer buikpijn, krampen, donkere gedachten en voel jij je beroerd? PMS kan je dagelijkse leven behoorlijk verstoren. Kom eens praten met onze hormoon verpleegkundige zij kan je mogelijk helpen om deze klachten te verminderen.

Vermoeidheid

Voel jij je constant moe, slaap je wel maar word je niet uitgerust wakker? Chronische vermoeidheid sloopt je fysiek en mentaal. Kom eens bij GO langs om samen te onderzoeken waardoor jouw vermoeidheid veroorzaakt wordt. Mogelijk kunnen wij je helpen.