GO Education - Workshops

Je bent nooit te oud om te leren genieten!
Stel je vraagSchrijf je in!

KOOKWORKSHOP i.s.m “Bij Pien” in Haarlem 16 februari

Speciaal voor onze cliënten hebben we een kookworkshop georganiseerd in kookstudio “Bij Pien” in Haarlem. Niet alleen wordt er een korte lezing gegeven over gezonde voeding en krijg je handige tips. Je gaat ook zelf aan de slag met het menu voor die dag. Er wordt rekening gehouden met dieetwensen van alle deelnemers mits van te voren aangegeven. Op het menu staan biologische (streek) producten van het seizoen. Zo laten we je ervaren dat gezond koken niet duur hoeft te zijn. Uiteraard ontvang je een mooie hand-out met de informatie en de recepten die op de betreffende avond bereid zijn.
16 februari 2020 “Wat eten we vandaag? ” in kookstudie Bij Pien.

Wanneer en waar?
16 februari 2020
Kookstudio “Bij Pien” Turfmarkt 6-8 , 2011 CA Haarlem
Aanvang: 15:00 uur 
Toegang is € 50,- p.p. incl. hand-out en een drankje bij het eten. Gelieve van te voren over te maken ivm inkoop van alle verse producten. 

 

Soundhealing 2de kwartaal 2020

Laat je lichaam resoneren, meetrillen met de bijzondere instrumenten en ervaar de helende en therapeutische werking van de verschillende klanken en zang.

De klanken en trillingen van de verschillende instrumenten helpen je ontladen van stress en straling en herinneren het lichaam weer aan de eigen unieke frequenties en trillingspatronen. We beginnen met enkele eenvoudige, meditatieve yoga oefeningen en gaan daarna liggen voor een diepe en lange ontspanning. Na afloop is er thee met wat lekkers.

Deze avond wordt verzorgd door Sharonna. Ze bespeelt Tibbetaanse en kristallen klankschalen, sjamanendrum, monochord, sansula, mondharp, chimes, koshi’s en nog meer.  Tevens begeleid ze mantra’s op het harmonium en ukelele.
Sharonna geeft al 12 jaar yoga, reiki en massage lessen in Hoofddorp.

Kom je ook ontspannen en opladen? Samen met je geliefde, een vriend(in) of alleen, je bent van harte welkom!


Meld je nu aan door een e-mail met je naam en telefoonnummer te sturen aan info@gezondheidsoplossingen.nl

Wanneer en waar?
2de kwartaal 2020
OBS De Optimist – Deltaweg 109, 2134 XS Hoofddorp (Floriande)
Aanvang: 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur)
Toegang is € 15,- p.p. incl. Koffie/Thee en wat lekker.